NOVÉ - Manuální lymfodrenáž

02.06.2014 21:42

Délka lymfodrenáže je max. 70 minut, kdy je systém aktivován, poté se vrací do běžného provozu. Proto je možné bez nadsázky tvrdit, že delší lymfodrenáž je "tahání peněz z kapes". Taktéž se neprovádí lymfodrenáž celého těla - za danou dobu není technicky možné stihnout celé tělo, ani to není žádoucí.
Frekvence je individuální, dle charakteru obtíží. U zdravého člověka je potřeba ze začátku přijít min. 5x po sobě, nejdéle však v rozmezí 7 dnů. Dále pak min. 1 měsíčně na udržovací kůru.
Lymfatický systém je velmi důmyslný a složitý. Plní zároveň funkci drenážní a imunitní. Vždyť právě v lymfatických uzlinách sídlí tzv. lymfocyty - bílé krvinky, naše aktivní obrana proti infekcím. V organismu se míza (lymfa) odvádí do určitých oblastí a kde je problém zjistíme většinou když už je pozdě. Co tedy s tím?

Pro zjištění zatížených oblastí lymfatického systému využívám přístroj Salvia spolu s preparáty Joalis. Přístroj dokáže indikovat zátěž v konkrétních oblastech mízovodu (často i příčinu). V tom omezeném čase, který na samotnou lymfodrenáž připadá, se pak mohu prioritně věnovat zatížené oblasti. Efektivita takového postupu je samozřejmě o mnoho vyšší, než při standartním postupu.

 

VYUŽIJTE SLEVU NA PRVNÍ NÁVŠTĚVU!

"Občas se setkávám s obavami, zejména u žen, které první návštěva vyvolává. Jedná se o novou službu a terapeut je chlap! Dle mých zkušeností je to naopak výhoda. Pokud i tak pociťujete obavy z nové služby, můžete využít slevu na první návštěvu. Vyzkoušejte si mě, těším se na Vás!"

70 minut za symbolických 400 Kč

 

 

Cena za jednu návštěvu 70 minut - 800 Kč

Při zakoupení 5 termínů - 3 500 Kč (ušeříte tedy 500kč)

Při zakoupení terapie EXTRA - 4 000 Kč (běžná cena 5 600 Kč)

Terapie zahrnuje indikaci zatížení lymfatického systému a příčiny zatížení, v ceně jsou rovněž 3 preparáty Joalis, které pomáhají příčiny řešit a samozřejmě 5 termínů manuální lymfodrenáže. Díky indikaci je cílení na postižená místa 100% a výsledky dlouhodobé. Protože je tato služba jako celek v ČR unikátní, rozhodl jsem se pro zaváděcí cenu, kterou bych rád poskytoval alespoň do konce roku 2014.

Po absolvování 5 termínů by mělo stačit docházet 1 měsíčně na udržovací kůru 70 minut:

Běžná cena - 700 Kč

Pro klienty terapie EXTRA jako poděkování za 600 Kč

Rád bych však upozornil, že lidské tělo není univerzální přístroj. Může se proto stát, že někomu bude stačit přijít jednou za měsíc, jiný bude potřebovat lymfodrenáž každý týden. Vše je o domluvě, neváhejte se mě zeptat! 

Těším se na Vás!